Skip to content

Over MEGA Films

Wij zijn MEGA Films, het productiebedrijf van producenten Eva Geurdes en Mathijs Jorritsma, opgericht in 2016. We bedenken, ontwikkelen en produceren weldoordachte documentaires, korte films, videoclips en corporate films. We vertellen de verhalen die verteld móéten worden en zoeken daar steeds weer andere vormen voor. Dit doen we samen met de gedreven mensen die we om ons heen hebben verzameld en in wie wij een ijzersterk vertrouwen hebben.


EvaEva Geurdes
 studeerde Theater-, Film en Televisiewetenschap aan de Universiteit Utrecht en rondde aldaar in 2015 de Masteropleiding  Film- en Televisiewetenschap af. Eva werkt sinds 2012 bij verschillende culturele festivals zoals het Nederlands Film Festival, Pluk de Nacht Open Air Film Festival en Impakt Festival. Sinds 2015 werkt Eva mee aan verschillende documentaireseries zoals Brotherhood (2015, Astrid Bussink) en Dit Zijn Wij (2017, Michiel van Erp).

 

Mathijs JorritsmaMathijs Jorritsma studeerde ook Theater-, Film- en Televisiewetenschap aan de Universiteit Utrecht en volgde daarna de Masteropleiding Film- en Televisiewetenschap aan dezelfde onderwijsinstelling. Sinds 2013 werkt hij als junior producer bij Memphis Film & Television en werkte onder andere aan de documentaires A Shtetl in the Caribbean (2014, Sherman de Jesus), The World According to Monsieur Khiar (2015, Sjors Swierstra) en De Zero Revolutie (2015, Sherman de Jesus).