Skip to content

De MEGA Crew

MEGA producties maak je niet alleen. Om van mini ideeën MEGA Films te maken, verzamelen we een hoop inspirerende filmmakers en andere creatievelingen om ons heen waarmee we samenwerken.

Jaap Evers

Jaap Evers is bijna 10 jaar werkzaam in de televisie- en filmwereld. Al voor, tijdens en ook na zijn mediastudie aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden is werkzaam als freelance redacteur, verslaggever, producer en opnameleider. De laatste jaren focust hij zich vooral op dramaseries en -films. Naast het draaien van grote producties zoals Flikken Maastricht (Eyeworks), Celblok H (FourOne media) enLayla M. (de laatste film van Mijke de Jong), ontwikkelt hij graag creatieve concepten en schrijft hij scenario’s voor korte films en videoclips.

 

Nasja CoversNasja Covers is scenarioschrijver, film- en theatermaker. Na de opleiding Writing for Performance aan de HKU heeft ze geschreven voor onder andere Theaterfestival de Parade, Zapp en Endemol. Nasja werkt als regieassistent op de set van verschillende films en dramaseries, zoals Suspicious Minds (VPRO) en TOON (Newbe TV). Momenteel schrijft ze aan een dramaserie bij Column Film. In 2015 won haar 48hour Film Golflengte de awards voor beste regie en beste cast. Meer zien van Nasja.

 

11830678_10153082759589211_305782577_nOnegg bestaat uit eeneiige tweeling Ewa (beats) en Marysia Saras (toetsenist). De zussen groeiden op in de house-generatie en luisterden veel naar elektronica. Een eindeloze bron van inspiratie, met als resultaat: harmonieuze electronica met analoge synthesizers en drumcomputers. Geen techno, maar wel dansbaar. Onegg speelt alles live. De muziek wordt nooit voorgeprogrammeerd, waardoor ze zich onderscheiden van anderen in hun genre. Ze spelen graag met de verwachting van het publiek, dat vaak denkt dat er ‘gedraaid’ wordt. The Death of a Polish Princess is het eerste nummer van Onegg waarvoor een videoclip wordt gemaakt. Onegg volgen doe je hieren hier.